Menu
EUR
Back to nature...

Back to nature...

Door: Charis Reacties: 0
Back to nature: Een trend die je niet alleen in de kindermode ziet, maar ook in het interieur. 
 
Ik ben Charis (25) moeder van Lias (3) en Philou (8 maanden) en ik houd van natuurlijke kleuren en materialen. Ik ben zelf opgegroeid in een heel bos- en heuvelrijk gebied in Duitsland. Natuurlijke kleuren doen mij hieraan terug denken en geven een hele rustgevende sfeer. 
 
 
Niet alleen in mijn interieur @charisathome, maar ook in de kleding voor de kids zie je deze tinten terug komen. Deze nieuwe trend: back to nature, komt voor mij dus als geroepen.
 
 
Maar waar let ik dan op?
Kleuren. Kleuren zijn voor mij doorslaggevend, denk bijvoorbeeld aan een mooie roest kleur. Deze kan je weer geweldig met zand kleuren combineren. Neem bijvoorbeeld het nieuwe corduroy roest broekje van Lil Atelier. 
 
Alle standaard herfstkleuren passen hier natuurlijk perfect bij, maar ook alle aardetinten die je je kunt bedenken. Ik let er vooral op dat het ‘gedempte’ kleuren zijn. Dus geen vel rood of groen bijvoorbeeld. Het voordeel hiervan is, dat je praktisch alles met elkaar kunt combineren. Ideaal! 
 
 
 
Het mixen van verschillende materialen & prints
 
Ik vind het leuk om verschillende materialen en prints met elkaar te combineren, zo maak je de outfit echt uniek en eigenzinnig. Maar ik let er wel op dat kies voor 1 ‘eyecatcher’. Denk bijvoorbeeld aan een leuk rompertje met een bloemenprint, gecombineerd met een leuke jumpsuit in een unikleur. 
 
 
 
De perfecte basics
Ik zorg er altijd voor dat ik altijd wat standaard basics in huis heb. Dit zijn bij mij vaak zand, creme of ecru tinten. Deze passen perfect in de kleurentrends en kun je overal mee combineren. Hierbij mag een mooie winterjas in een zachte aardetint natuurlijk niet ontbreken :). 
 

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

24-09-2021
Back to nature...

Tags

Nieuwsbrief

Stay up to date with our latest offers, events & news!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »