Sorteer op

 

SCOTCH R'BELLE  is Hét merk voor modebewuste meisjes!! Scotch R'Belle is de speciale kledinglijn van Scotch & Soda (dames- en herencollecties) voor jonge meiden en tieners. Scotch R'Belle kenmerkt zich door originaliteit in haar ontwerpen, is elk seizoen weer enorm vernieuwend en biedt een compleet aanbod kinderkleding van prachtig ondergoed tot de mooiste jassen. Wat elk seizoen weer terugkomt in de collecties zijn de prachtige materialen, exotische motieven en het gebruik van meerdere motieven en stofsoorten in één kledingstuk. Populaire trend is Bohemian. 

SCOTCH & SODA  NOEMT ZICH EIGENZINNIG. DE ONTWERPERS ZIJN  ontdekkers en verzamelaars: we zijn nieuwsgierig, creatief, chaotisch, speels en easygoing en we zijn altijd op zoek naar dat ene item waarvan ons hart net iets sneller gaat kloppen.

Al onze collecties worden ontworpen in Amsterdam; onze designstudio zit in een oude kerk aan de Keizersgracht. We hebben meer dan 200 eigen winkels en ruim 8000 verkooppunten wereldwijd, van toonaangevende warenhuizen tot bijzondere en kleine boetieks.

© 2018 - 2020 Hedgehog and Deer | sitemap | rss