Navigatie
Sorteer op
 • Oversized zebra t-shirt burlywood, Daily Brat
  Oversized zebra t-shirt burlywood, Daily Brat

  OVERSIZED TSHIRT ZEBRA, DAILY BRATWat een tof oversized t-shirt met een super zebra print van het merk Daily Brat. Dit is een van onze favourite T-shirts van deze zomer! Zowel voor stoere jongens als meiden geschikt. Combineer dit…

  € 29,95
 • Oversized polka dot t-shirt sandstone/black, Daily Brat
  Oversized polka dot t-shirt sandstone/black, Daily Brat

  POLKA DOT OVERSIZED TSHIRT, DAILY BRATWat een tof oversized t-shirt van het merk Daily Brat. Dit is een van onze favourite T-shirts van deze zomer! Combineer dit T-shirt met een toffe short en jij steelt de…

  € 29,95
 • Oversized leopard t-shirt dusty lilac, Daily Brat
  Oversized leopard t-shirt dusty lilac, Daily Brat

  LEOPARD OVERSIZED TSHIRT, DAILY BRATWat een tof oversized t-shirt van het merk Daily Brat. Dit is een van onze favourite T-shirts van deze zomer! Combineer dit T-shirt met een toffe short en jij steelt de show!

  Specificaties:∙…

  € 29,95
 • Riley leopard shorts soft dusk, Daily Brat
  Riley leopard shorts soft dusk, Daily Brat

  SHORT SOFT DUSK, DAILY BRATToffe short met een allover leopard print en een onafgewerkte pijp.Super te combineren met de boxy fit T-shirts van Daly Brat.

  Specificaties:∙ Kleur: soft dusk met leopard print
  ∙ Stof: 98%…

  € 39,95

 DAILY BRAT  is een label voor baby- en kinderkleding uit Amsterdam. prachtig vormgegeven en gecureerde verzameling toekomstige klassiekers voor meisjes en jongens. De filosofie concentreert zich op hoogwaardige natuurlijke stoffen (waar mogelijk biologisch), alle op eerlijke wijze geproduceerd in Portugal, moderne, tijdloze vormen en goed gemaakte stukken die seizoen na seizoen hard in je garderobe werken.

© 2018 - 2019 Hedgehog and Deer | sitemap | rss