Menu
EUR

decoratie kinderkamer

De handgemaakte producten van À la zouden in geen enkele (kinder)kamer mogen ontbreken.

3 Producten
Toon:
A la Collection Toothbox Rainbow, A La Collection
A la Collection
Toothbox Rainbow, A La Collection
Tandendoosje rainbow, A La Collection
€15,00 €12,40
 
A la Collection Moonphase rug,  A La Collection
A la Collection
Moonphase rug, A La Collection
Moonphase rug, A la collection
€27,50 €22,73
 
A la Collection Medium rug 3 daisies, A La Collection
A la Collection
Medium rug 3 daisies, A La Collection
Medium rug 3 daisies, A La Collection
€29,95 €24,75
 
Toon 1 - 3 van 3
decoratie kinderkamer

Over À la

À la vertelt verhalen over mensen, producten en culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten delen. Wij van Hedgehog and Deer zijn er trots op dit merk te mogen voeren. U bent verzekerd van producten die met het grootste vakmanschap zijn gemaakt door lokale ambachtslieden in India. Door de aankoop van deze exclusieve kwaliteitsproducten beschikt u niet alleen over unieke producten, u helpt er ook nog eens de lokale bevolking mee een bestaan op te bouwen. 

Hoe het begon 

In 2013 begon onze reis in India. We werden geïnspireerd door de lokale bevolking en wilden hun vele talenten en vakmanschap delen. Dit begon op zeer kleine schaal met producten die ons inspireerden om door lokale ambachtslieden te worden geproduceerd, onder eerlijke werkomstandigheden. Wij verkopen handgemaakte producten en unieke vondsten, die allemaal hun eigen verhaal vertellen. We ontwerpen met één motief voor ogen: hoe voelen we ons erdoor en hoe kunnen we het delen? We beperken onze creativiteit niet tot één categorie producten. Onze reizen inspireren onze ontwerpen van sieraden, interieuraccessoires en alledaagse voorwerpen - met een twist! De banden met onze leveranciers zijn diepgeworteld. Al onze producten worden vervaardigd door vertrouwde professionals die al jaren vrienden zijn geworden. We zijn trots op onze productie - al onze artikelen zijn handgemaakt in kleine ateliers in familiebezit in heel India die hoge kwaliteitsnormen garanderen en plaatselijk veilige en ethische werkomstandigheden bieden.

 Wie we zijn 

 

Twee reizigers die grenzeloos het onbekende verkennen. Twee soulmates die willen herbeleven in plaats van vernieuwen. Twee verzamelaars die identiteiten opnieuw willen uitvinden en hun horizon willen verbreden. À la vertelt verhalen over mensen, producten en culturen. Avonturen maken onze dierbaarste herinneringen. Door lange en sterke relaties met onze leveranciers in India, creëren we handgemaakte producten die onder eerlijke werkomstandigheden zijn vervaardigd, die lokale culturen in stand houden en vrouwen helpen hun positie te versterken voor een beter leven voor zichzelf en hun families.

Waar wordt het gemaakt 

 

Al onze producten zijn handgemaakt in India door lokale ambachtslieden. 

Hoe wordt het gemaakt 

 

In 2013 begon onze reis in India. Tijdens onze reis kwamen we een aantal verborgen juweeltjes tegen. We werden geïnspireerd door de lokale bevolking en wilden hun vele talenten en vakmanschap delen. We besloten om samen met de lokale ambachtsman unieke producten te maken. Dit begon op zeer kleine schaal met producten die ons inspireerden om door lokale ambachtslieden te worden geproduceerd, onder eerlijke werkomstandigheden. Wij verkopen handgemaakte producten en unieke vondsten, die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Allemaal met hun eigen verhaal. We voelden de behoefte om hun schatten te adopteren en te delen. We ontwerpen met één motief voor ogen: hoe voelen we ons erdoor en hoe kunnen we het delen? We beperken onze creativiteit niet tot één categorie producten. Onze reizen inspireren onze ontwerpen van sieraden, interieuraccessoires en alledaagse voorwerpen - met een twist! À la vertelt verhalen over mensen, producten en culturen. De behoefte om te reizen, te ontdekken en gelijken over de hele wereld te ontmoeten. À la is nieuwsgierig en is daarom altijd op zoek naar unieke stukken met een bijzonder verhaal die samen met jou nieuwe herinneringen zullen creëren. Bewust zijn van een bepaald gevoel; het gevoel dat naar boven komt als we een product vinden dat bij onze verbeelding past. À la voldoet aan het verlangen naar dit gevoel. À la wil je nieuwsgierig maken en de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten delen. Onze passie voor reizen maakt het voor ons mogelijk om items met een zeldzame identiteit te zoeken en indrukken om te delen. Er zijn een aantal producten die we dupliceren om ze voor iedereen toegankelijk te maken en producten die we zelf hebben verzameld. Wij creëren en beheren. Geven en nemen. Adopteer en deel. We willen onze producten aan anderen presenteren, niet alles voor onszelf houden. Wij geven u de mogelijkheid om onze producten uw eigen te maken.

 

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »