0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Merken

   11 Producten

   Kenkô is afgeleid van het Japanse woord gezondheid. De Japanse cultuur, haar levenswijze en de benadering van de natuur is voor mij een bron van inspiratie.
   Tijdens mijn zwangerschap en de geboorte van mijn zoon besefte ik dat het leven vooral draait om onze nalatenschap voor de volgende generatie en dat ons verblijf niet tijdelijk is.

   Het idee voor een verzorgingslijn is ontstaan rondom mijn zwangerschap. Deze periode heeft mijn mindset ten aanzien van duurzame en eerlijke producten nog meer aangewakkerd.

   Ik voelde een enorme drive om een verzorgingsmerk te ontwikkelen die de waardevolle momenten rondom de geboorte van je kind koestert. Hoe mooi zou het zijn om een natuurlijke verzorgingslijn te ontwikkelen voor moeder en baby waarin dezelfde geurtonen gebruikt worden die de delicate band ondersteunt. Vanuit deze gedachte een merk ontwikkelen met de mooiste ingrediënten, afgestemd op de behoeftes van moeder en kind.

   De intuïtieve herkenning tussen moeder en kind hebben wij vertaald naar een verzorgingslijn waarbij de formulering en geurtonen nauw met elkaar verbonden zijn om zo de bijzondere, intieme band tussen moeder en baby nog meer te versterken. Onze mama en baby producten vormen samen een olfactorische vertelling over de intieme en tedere relatie tussen moeder en baby; de zachtheid, warmte en vreugde die de komst van een baby´tje brengt en de bijzondere rituelen van baden en verzorging die de moeder samen met haar kindje ontwikkeld.

   Het is onze missie om in positieve zin bij te dragen aan wat voor jouw “de meest magische periode van je leven gaat zijn”. Onze eerste collectie is mede tot stand gekomen dankzij heel veel lieve (aanstaande) moeders.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »