Disclaimer

Hedgehog & Deer heeft bij de samenstelling en ontwikkeling van deze website en de opgenomen informatie grote zorgvuldigheid betracht. De via deze website verspreide informatie is slechts informerend van aard. Hedgehog & Deer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.

Hedgehog & Deer garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan op ieder door Hedgehog & deer gewenst moment worden gewijzigd.

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor Hedgehog & Deer op geen enkele wijze verantwoordelijk is. Hedgehog & Deer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat Hedgehog & Deer de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijft, doch is slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.

Our story

WELKOM

Onze winkel in het centrum van Apeldoorn ademt de scandinavische sfeer. Je vindt er naast talloze kwalititatieve kinder kleding merken ook veel speelgoed, boeken, knuffels, steps, babverzorgings producten, kraamcadeau's en leuke mommy (to be) musthaves! Kom jij gezellig een kijkje nemen? Hope to see You!